"Δέκα μέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και ο στόχος επιτεύχθηκε αφού η εφίδρωση σχεδόν εξαφανίστηκε! Too good to be true! Σας ευχαριστώ πολύ για την λύση που δώσατε στο πρόβλημά μου. Αξίζει και με το παραπάνω!"
Χρήστος Μ.
Χρήστος Μ.
"Έκανα τη θεραπεία miraDry την Τετάρτη και έμεινα κατευχαριστημένος! Σήμερα Κυριακή και νιώθω πολύ άνετα! Χίλια ευχαριστώ!"
Κώστας Κ.
Κώστας Κ.
“Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι μπορούσα να θεραπεύσω μόνιμα την υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες μου σε αντίθεση με το btx, που έπρεπε να επαναλαμβάνω κάθε λίγους μήνες. Η διαδικασία αξίζει τον κόπο! Έχω δει βελτίωση 100%. Έχει κυριολεκτικά αλλάξει η ζωή μου!”
Μαρίνα Δ.
Μαρίνα Δ.
“Όπως και πολλοί από εσάς, υπέφερα από υπεριδρωσία στις μασχάλες για πολλά χρόνια. Τα ρούχα μου αποτελούνταν από μαύρες μπλούζες ή χρωματιστά πουκάμισα αλλά πάντα φορούσα σακάκι επάνω από αυτά. Όταν με ρωτούσαν γιατί φοράω σακάκι, τους απαντούσα "Κρυώνω" ... το οποίο ήταν ψέμα φυσικά. Ενώ κοιτούσα για θεραπεία btx, έμαθα για το miraDry. Διαβάζοντας κριτικές για τη θεραπεία και εκτιμώντας τα υπέρ και τα κατά σε σχέση με τις άλλες θεραπείες, αποφάσισα να την κάνω. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που έκανα την θεραπεία και είμαι ακόμα απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα.”
Ελένη Σ.
Ελένη Σ.
“Η ίδια η θεραπεία ήταν ανώδυνη και ολοκληρώθηκε σε μια μόνο επίσκεψη στο ιατρείο μετά από μία περίπου ώρα. Από την ημέρα της θεραπείας έχουν περάσει γύρω στις είκοσι ημέρες και πλέον δεν ανησυχώ για το τι θα φορέσω αλλά ούτε και φοβάμαι αν θα βρεθώ σε δύσκολη θέση. Και επιπλέον: μειώθηκε σημαντικά η τριχοφυΐα στις μασχάλες μου!”
Φρίντα Ζ.
Φρίντα Ζ.
“Έκανα τη θεραπεία miraDry με τοπική αναισθησία στις μασχάλες μου πριν από 2 εβδομάδες. Αμέσως, σταμάτησα να ιδρώνω και δεν είχα καμιά ανάγκη για αποσμητικό. Είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα και κάτω από τις μασχάλες μου είμαι πλέον στεγνός μέχρι το κόκκαλο!”
Γιώργος Ε.
Γιώργος Ε.
“Υποφέρω από υπεριδρωσία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Έχω καταστρέψει αμέτρητα μπλουζάκια και πάντα πρόσεχα τι φορούσα. Δοκιμάζοντας το νυφικό μου, πότισε αμέσως με ιδρώτα και τότε σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να απαλλαγώ επιτέλους από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Έκανα την έρευνά μου και ανακάλυψα ότι το miraDry είχε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που το διάλεξα. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη θεραπεία, μάλιστα χθες έτρεξα 6 χιλιόμετρα και δεν ίδρωσα καθόλου! Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα του miraDry!”
Ελίνα Π.
Ελίνα Π.
“Υπέφερα από υπεριδρωσία στις μασχάλες όλη μου τη ζωή. Χρησιμοποιούσα αντιιδρωτικά και μέσα σε 2 λεπτά το πουκάμισό μου γινόταν μούσκεμα. Μπορεί να μην έκανα κυριολεκτικά τίποτα, να καθόμουν και να έβλεπα τηλεόραση και να ίδρωνα. Προτιμούσα να φοράω μαύρα ρούχα γιατί μέσα σε δέκα λεπτά έμοιαζαν σαν να είχα τρέξει δύο χιλιόμετρα. Προσπάθησα να απαλλαγώ από το πρόβλημά μου χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές μεθόδους, αλλά τίποτα! Ευτυχώς, ενημερώθηκα για το miraDry από έναν φίλο μου που ζει στην Αμερική. Μόλις έμαθα ότι εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, δεν έχασα χρόνο. Τώρα, ένα μήνα μετά από την θεραπεία, κάνω τη θητεία μου στο στρατό. Στην εκπαίδευση ιδρώνω σε όλο μου το σώμα, οι μασχάλες μου όμως παραμένουν στεγνές!”
Κυριάκος Α.
Κυριάκος Α.
“Το miraDry είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί! Τα τελευταία χρόνια, κάθε 4 μήνες έκανα θεραπείες btx για να απαλλαγώ από τον ιδρώτα στις μασχάλες. Όταν άκουσα για το miraDry σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να έχω μόνιμα αποτελέσματα με μία μόνο θεραπεία παρά να πηγαίνω στο γιατρό για btx κάθε 4 μήνες. Έκανα, λοιπόν, τη θεραπεία πριν από 2 εβδομάδες και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Όχι μόνο δεν ιδρώνω στις μασχάλες, αλλά ούτε καν μυρίζουν! Ανεπιφύλακτα, την συνιστώ σε όλους!”
Ανδρέας Ν.
Ανδρέας Ν.
“Η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ! Είμαι 38 ετών, αθλήτρια στο τρίαθλο και υπέφερα από έντονη εφίδρωση στις μασχάλες. Είναι φοβερή ενόχληση. Δύο εβδομάδες μετά τη θεραπεία miraDry πήρα μέρος στον μαραθώνιο κάτω από ζέστη και υγρασία και δεν ίδρωσα καθόλου. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη και πέρα για πέρα χαρούμενη που έχω κάνει τη θεραπεία miraDry.”
Μαρία Κ.
Μαρία Κ.