ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΜΗΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

miraDry: Πρωτοποριακή, μη-επεμβατική, οριστική θεραπεία του ιδρώτα. Μοναδική στον κόσμο!

Μέχρι πρόσφατα, άτομα με έντονη εφίδρωση στις μασχάλες, αλλά και με κακοσμία, περιορίζονταν να την αντιμετωπίζουν με αποσμητικά, φαρμακευτικά σκευάσματα, επαναλαμβανόμενες ενέσεις botox μασχάλης ή με χειρουργική αφαίρεση των ιδρωτοποιών αδένων. To 2011, τα Εργαστήρια Miramar Labs δημιούργησαν την μέθοδο miraDry βασισμένη στην τεχνολογία των μικροκυμάτων. Η miraDry είναι η μοναδική μέθοδος που εξαλείφει οριστικά τον ιδρώτα και την οσμή από τις μασχάλες, χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο, χωρίς παρενέργειες και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η θεραπεία ιδρώτα στις μασχάλες εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από τα θεαματικά της αποτελέσματα. Είναι εγκεκριμένη από τον αυστηρό Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και είναι κατάλληλη για ενήλικες 18 ετών και άνω, αλλά και για ανήλικους με την έγκριση του κηδεμόνα τους. Το miraDry χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για την θεραπεία της εφίδρωσης και της οσμής μόνο στην περιοχή της μασχάλης. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον ακόμη, για θεραπεία ιδρώτα σε άλλα μέρη του σώματος, όπως είναι οι παλάμες ή τα πέλματα.

 

Πείτε ΑΝΤΙΟ στην έντονη εφίδρωση στις μασχάλες και στην κακοσμία!

Με μία μόνο συνεδρία miraDry, θα απαλλαγείτε μία και καλή από την ενοχλητική εφίδρωση και την ανεπιθύμητη οσμή στις μασχάλες, που σας ταλαιπωρούν και σας κάνουν να νιώθετε άβολα και αμήχανα κάθε φορά που κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, 90% έως 95% των ατόμων που κάνουν τη θεραπεία miraDry απαλλάσσονται τουλάχιστον 90% από τον ιδρώτα αμέσως μετά από 1 μόλις συνεδρία διάρκειας περίπου 1 ώρας!

 

Άνετη – Απλή – Αποτελεσματική θεραπεία ιδρώτα στις μασχάλες

Η διαδικασία της θεραπείας είναι πραγματικά πολύ απλή. Η μέθοδος miraDry χρησιμοποιεί ενέργεια μικροκυμάτων για να στοχεύσει και να εξουδετερώσει τους ιδρωτοποιούς αδένες, που παράγουν ιδρώτα και κακοσμία στις μασχάλες. Μόλις οι ιδρωτοποιοί αδένες εξαλειφθούν δεν αναγεννιούνται ποτέ ξανά.

 

Με μια ματιά δείτε αυτό που συμβαίνει με την μέθοδο miraDry κάτω από το δέρμα, στις μασχάλες.

έντονη εφίδρωση στις μασχάλες 3Πρώτο βήμα – Με την εξαιρετικά ανώδυνη τοπική αναισθησία, η μασχάλη μουδιάζει αμέσως και είναι έτοιμη να δεχτεί τη θεραπεία. Η χειροσυσκευή του συστήματος miraDry τοποθετείται απευθείας στο δέρμα, επάνω στο περίγραμμα της θεραπείας, που έχει ήδη αποτυπωθεί στη μασχάλη.

έντονη εφίδρωση στις μασχάλες 2Δεύτερο βήμα – Το σύστημα miraDry ενεργοποιείται. Δημιουργείται μια μικρή αναρρόφηση, το δέρμα ανασηκώνεται και οι ιδρωτοποιοί αδένες έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για μέγιστα αποτελέσματα.

έντονη εφίδρωση στις μασχάλες 1Τρίτο βήμα – Διοχετεύεται η ενέργεια των μικροκυμάτων και οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες εξαλείφονται. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, ασκείται καταπραϋντική ψυχραντική δράση, που προστατεύει απόλυτα το δέρμα από τη θερμότητα.