ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

miraDry 3 σε 1: οριστική μείωση του ιδρώτα, της κακοσμίας και της τριχοφυΐας στις μασχάλες

Με μία μόνο συνεδρία, παράλληλα με την εξάλειψη του ιδρώτα και της κακοσμίας, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση και στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα της μασχάλης με μόνιμα αποτελέσματα!

Δεν υπάρχει καμία άλλη συσκευή στον κόσμο που να προσφέρει ανάλογη τριπλή δράση και να φέρει την έγκριση του FDA. Η έγκριση αυτή επικυρώνει τη μοναδική τεχνολογία μικροκυμάτων, που χρησιμοποιεί το miraDry και η οποία είναι πατέντα των αμερικανικών Εργαστηρίων Miramar Labs.

miraDry αποτρίχωση στις μασχάλες, για όλα τα χρώματα της τρίχας και όλα τα δέρματα!

Η αποτρίχωση με το miraDry είναι ανεξάρτητη από το χρώμα της τρίχας. Με το miraDry αποτριχώνονται περιοχές της μασχάλης με τριχοφυΐα σκούρου, ξανθού, λευκού ή γκρίζου χρώματος και κάθε τύπου δέρματος. Το γεγονός αυτό δίνει στον δερματολόγο την δυνατότητα να προσφέρει αποτρίχωση σε εκείνους που η τεχνολογία LASER δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημά τους εξαιτίας του τύπου δέρματος ή του φυσικού χρώματος της τρίχας τους.

H αποτρίχωση με LASER απευθύνεται σε άτομα που έχουν τριχοφυΐα σκούρου χρώματος, καθώς τα LASER χρειάζονται χρωστική ουσία για να στοχεύσουν. Επιπλέον, η αποτρίχωση με LASER συχνά δημιουργεί μεταφλεγμονώδη υπέρχρωση στα σκουρότερα δέρματα.

Σε αντίθεση με το LASER, η αποτρίχωση με τη συσκευή miraDry είναι κατάλληλη για όλα τα χρώματα της τρίχας και όλους τους τύπους δέρματος και θεωρείται ιδανική για όσους επιθυμούν παράλληλα με την εξάλειψη του ιδρώτα και της κακοσμίας από τις μασχάλες τους να επωφεληθούν και από σημαντική μείωση της τριχοφυΐας τους.

Μετά την θεραπεία, κανείς δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Μακροχρόνια ευρήματα έχουν δείξει ότι με το miraDry επιτυγχάνεται περίπου 70% μείωση της τριχοφυΐας στη μασχάλη τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σκουρόχρωμες τρίχες, με μόνιμο αποτέλεσμα 12 μήνες μετά την θεραπεία. 1

pic12Μέση μείωση της τριχοφυΐας (ποσοτική εκτίμηση). Τα αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες τρίχες εκτιμήθηκαν ξεχωριστά εντός των πρώτων 3 μηνών και 12 μηνών μετά την θεραπεία.

* n: αριθμός ασθενών που έλαβαν μέρος στην έρευνα

Πηγή: Long-term follow-up demonstrating reduction of axillary hair utilizing microwave technology by B. Zellickson et al. – abstract #60, presented at ASLMS 2015 Annual Meeting, April 2015 Kissimmee, FL.