Μέχρι σήμερα, κάποιος που υπέφερε από υπεριδρωσία στις μασχάλες, δεν μπορούσε παρά να την “ανεχόταν” και να προσπαθούσε να την αντιμετωπίσει με διάφορες θεραπείες. Λίγοι είναι οι ασθενείς, δυστυχώς, που μπορούν να ρυθμίσουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα με απλές μεθόδους, όπως για παράδειγμα με εφαρμογή αντιιδρωτικών ή χρήση φαρμάκων από το στόμα. Επίσης, πολλά άτομα διστάζουν να τεθούν σε κίνδυνο προχωρώντας σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς υπάρχει πιθανότητα να δυσχεράνουν πιο πολύ την εφίδρωση στις μασχάλες τους. Αλλά κυρίως, όλοι βλέπουν αρνητικά το γεγονός πως όλες αυτές οι θεραπευτικές μέθοδοι, εκτός του ότι δεν παρέχουν μόνιμα αποτελέσματα, είναι χρονοβόρες και πολύ πιο δαπανηρές.

Σε αντίθεση με όλες τις θεραπείες, το miraDry προσφέρει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία, που γίνεται στα ιατρεία IQ Dermatology. Όλη η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 60-75 λεπτά, καθώς εξαρτάται από το μέγεθος που έχει η περιοχή της μασχάλης. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία ώστε ο ασθενής να νιώθει απόλυτα άνετος. Η θεραπεία είναι απλή και απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται ξεχωριστά σε κάθε μασχάλη μέσω της χειροσυσκευής miraDry – αναγνωρισμένη και βραβευμένη πατέντα των Εργαστηρίων Miramar Labs. Το μέρος αυτό της διαδικασίας διαρκεί 40 περίπου λεπτά. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και θεαματικά.

Η miraDry είναι η μοναδική θεραπεία, που σε 1 μόνο ώρα βελτιώνει 100% την ποιότητα ζωής των ατόμων που υποφέρουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, όσων επιθυμούν να απαλλαγούν από την “ενόχληση” της εφίδρωσης και της κακοσμίας του ιδρώτα στις μασχάλες αλλά και όλων εκείνων που αναζητούν τρόπους να σταματήσουν τη χρήση αποσμητικών.