Μέχρι σήμερα, κάποιος που έπασχε από μασχαλιαία υπεριδρωσία έπρεπε να “ζει μαζί της” και να προσπαθεί να την θεραπεύσει με διάφορες μορφές θεραπείας. Δυστυχώς, λίγοι ασθενείς μπορούν να ελέγξουν την σοβαρότητα της κατάστασής τους με απλές θεραπευτικές μεθόδους, όπως είναι η χρήση αντιιδρωτικών και η λήψη από του στόματος διαφόρων φαρμάκων. Επιπλέον, οι περισσότεροι διστάζουν να βάλουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο με τις διαθέσιμες χειρουργικές επεμβάσεις και με την πιθανότητα να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο το θέμα της εφίδρωσής τους. Αλλά κυρίως, όλοι δυσανασχετούν με το γεγονός ότι όλες αυτές οι θεραπευτικές μέθοδοι, εκτός του ότι δεν παρέχουν μόνιμα αποτελέσματα, είναι χρονοβόρες και πολύ πιο δαπανηρές.

Σε αντίθεση με όλες τις θεραπείες, το miraDry προσφέρει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία, που γίνεται στα ιατρεία IQ Dermatology Care. Όλη η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 60-75 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τής υπό θεραπεία περιοχής της μασχάλης. Στην αρχή της διαδικασίας εφαρμόζεται τοπική αναισθησία για απόλυτη άνεση του ασθενούς. Στη συνέχεια, γίνεται η θεραπεία με απλό και απόλυτα ασφαλή τρόπο, σε κάθε μασχάλη ξεχωριστά, με την χρήση της χειροσυσκευής miraDry – αναγνωρισμένη και βραβευμένη πατέντα των Εργαστηρίων Miramar Labs. Το μέρος αυτό της διαδικασίας διαρκεί 40 περίπου λεπτά. Μετά το τέλος της διαδικασίας, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και θεαματικά.

Η miraDry είναι η μοναδική θεραπεία, που σε 1 μόνο ώρα βελτιώνει 100% την ποιότητα ζωής των ατόμων που υποφέρουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, όσων επιθυμούν να απαλλαγούν από την “ενόχληση” της εφίδρωσης και της κακοσμίας του ιδρώτα στις μασχάλες αλλά και όλων εκείνων που αναζητούν τρόπους να σταματήσουν τη χρήση αποσμητικών.