Η ΖΩΗ ΣΑΣ

Ο ιδρώτας και η κακοσμία στις μασχάλες, που σας ταλαιπωρούν χειμώνα-καλοκαίρι, σας κρατάνε μακριά από τη ζωή. Ακόμη κι αν είστε σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή απλά ασκείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, έχετε τον φόβο πως θα σας προδώσουν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ίσως πάλι να πιστεύετε ότι τα σημάδια του ιδρώτα στα ρούχα σας σάς έχουν ήδη στιγματίσει. Σίγουρα, ήλθε η ώρα να πάψει ο ιδρώτας να εξουσιάζει τη ζωή σας!

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ

“Μυρίζει ιδρωτίλα” είναι η κλασική έκφραση που λέει κάποιος όταν βρεθεί στον ίδιο χώρο με ένα άτομο που έχει πρόβλημα κακοσμίας. Πόσο μάλλον αν δει και τα σημάδια του ιδρώτα στις μασχάλες του. Ιδρώτας και κακοσμία μαζί! Και βέβαια δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον ότι φαίνεται ο ιδρώτας στις μασχάλες του ή ότι μυρίζει αλλά ούτε και να δείξεις ότι σε ενοχλεί. Μήπως προβληματίζεστε αν οι άλλοι γύρω σας έχουν σχολιάσει και σας το ίδιο απαξιωτικά;

Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ό,τι πιο ευχάριστο για τον άνθρωπο. Γνωριμίες, φιλίες, επαγγελματικές συναντήσεις, αγκαλιές, χειραψίες είναι όλα φυσιολογικές κοινωνικές καταστάσεις. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που πάσχετε από υπεριδρωσία; Διστάζετε να πλησιάσετε τους άλλους; Φοβάστε μήπως κάνετε κάποια κίνηση που θα σας φέρει σε αμηχανία; Νιώθετε άσχημα όταν τα σημάδια του ιδρώτα στις μασχάλες σας γίνονται αντιληπτά; Φαίνεται τελικά, ότι η υπεριδρωσία μειώνει την αυτοπεποίθησή σας. Μην της το επιτρέψετε!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

Υποφέρετε από υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες και αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις για το πρόβλημά σας. Η μασχαλιαία υπεριδρωσία όχι μόνο σάς κάνει να δείχνετε άσχημα, να εκπέμπετε μια αντιαισθητική μυρωδιά, να νιώθετε αμηχανία στη δουλειά και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλά σας προκαλεί μια αφόρητη ενόχληση και δυσφορία. Έχετε δοκιμάσει αρκετές λύσεις και θεραπείες που υπάρχουν, αλλά το πρόβλημά σας παραμένει και επιμένει να σας ταλαιπωρεί αφάνταστα! Δεν χρειάζεται πλέον να προβληματίζεστε. Υπάρχει μόνιμη λύση και ονομάζεται miraDry!