Ανεξάρτητα από το πόσο ιδρώνετε, το να απαλλαγείτε από τον ιδρώτα και την κακοσμία στις μασχάλες σημαίνει να απαλλαγείτε από το άγχος, την αμηχανία και την ντροπή που σας προκαλούν οι υγρές μασχάλες σας και οι λεκέδες στα ρούχα σας από το αντιιδρωτικό σας.

Τώρα, με την θεραπεία miraDry μπορείτε να ζήσετε με αυτοπεποίθηση αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που σας δημιουργεί ο ιδρώτας. Και μάλιστα, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου, αφού το miraDry είναι μια απλή διαδικασία, περίπου μίας ώρας, που γίνεται με άνεση στο ιατρείο IQ Dermatology Care, χωρίς να χρειάζεται καθόλου χειρουργείο!

Η θεραπεία miraDry χρησιμοποιεί πολύ φιλική τεχνολογία, δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες ούτε ακτινοβολία και είναι ασφαλής λύση για όλους όσους είναι απρόθυμοι να εκτεθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις ή σε btx με προσωρινά αποτελέσματα. Σε περιπτώσεις θεραπειών υπεριδρωσίας με χειρουργικές επεμβάσεις, πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρός προεγχειρητικός και μετεγχειρητικός έλεγχος, να παραμείνει κανείς αρκετές ημέρες στο σπίτι για αποθεραπεία και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Με την miraDry δεν υπάρχει καμία χειρουργική επέμβαση. Ακόμη και η τοπική αναισθησία, που εφαρμόζεται, είναι τόσο πρωτοποριακή, που κανείς δεν αισθάνεται τίποτα. Η θεραπεία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και όλη η διαδικασία είναι ασφαλής, άνετη και γρήγορη.

 

pic3

Οριοθέτηση της υπό θεραπεία περιοχής, χορήγηση τοπικής αναισθησίας και εφαρμογή θεραπείας miraDry

 

Μετά την θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες ακόμη και την ίδια ημέρα, χωρίς καμία δέσμευση ή άμεση ανάγκη παρακολούθησης από τον δερματολόγο Dr. Τζερμιά.