Η miraDry υπερισχύει όλων των θεραπειών για την υπεριδρωσία και βρωμιδρωσία στις μασχάλες

Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που παρέχει ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η μέθοδος βασίζεται στην ενέργεια μικροκυμάτων, που διοχετεύεται μέσω της συσκευής miraDry βαθιά μέσα στο δέρμα, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες. Το επίπεδο ενέργειας των μικροκυμάτων ρυθμίζεται με ακρίβεια από τον δερματολόγο και μετατρέπεται σε θερμότητα, που οδηγεί τους ιδρωτοποιούς αδένες σε πλήρη εξουδετέρωση. Οι ιδρωτοποιοί αδένες από την στιγμή που εξαλείφονται, δεν αναγεννιούνται. Αυτό σημαίνει ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.

Η miraDry εγκαινιάζει μία νέα εποχή για την οριστική θεραπεία του ιδρώτα και της κακοσμίας στις μασχάλες. Είναι η ασφαλέστερη, η πλέον σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος σε όλο τον κόσμο. Αν συγκρίνουμε την miraDry με τις άλλες θεραπευτικές επιλογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα, θα βεβαιωθούμε για την υπεροχή της.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ MIRADRY (1)

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 • Τοπική χρήση σκευασμάτων στις πάσχουσες περιοχές: ανακουφίζουν προσωρινά από το πρόβλημα της υπεριδρωσίας και συχνά προκαλούν ερεθιστική δερματίτιδα εξ’ επαφής.
 • Χορήγηση από του στόματος φαρμάκων: προκαλούν παρενέργειες όπως ξηροστομία, ξηροφθαλμία, ακράτεια, δυσκοιλιότητα.
 • Χειρουργικές επεμβάσεις: Συχνά οδηγούν σε επιπλοκές και αντιδραστική εφίδρωση.
 • Εφαρμογές με συσκευές laser: τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.
 • Btx: τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν επηρεάζει την κακοσμία.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ MIRADRY

 • Η μέθοδος miraDry χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων (miraWave), που εξουδετερώνει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες.
 • Η τεχνολογία miraWave επιτρέπει την επιλεκτική στόχευση της ενέργειας των μικροκυμάτων με ακρίβεια μόνο στην περιοχή όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, χωρίς να επηρεάζει τους υπόλοιπους ιστούς του δέρματος.
 • Η ενέργεια προκαλεί την εξάλειψη των ιδρωτοποιών αδένων μέσω της θερμόλυσης. Η miraDry δεν χρησιμοποιεί ούτε χημικές ουσίες, ούτε ακτινοβολία.
 • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ένα ειδικό σύστημα ψύξης προστατεύει και δροσίζει την επιδερμίδα και τις δομές του δέρματος κάτω από το υποδόριο λίπος, προλαμβάνοντας την πρόκληση εγκαυμάτων.
 • Η συσκευή miraDry διαθέτει 5 επίπεδα ενέργειας, που ρυθμίζουν την ένταση και το βάθος της θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Το πάχος του δέρματος δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει ένα από τα εγγενή πλεονεκτήματα της τεχνολογίας μικροκυμάτων για την εξάλειψη του ιδρώτα και της κακοσμίας στις μασχάλες.
 • Η ενέργεια εκπέμπεται σε μήκη κύματος ακριβώς ανάμεσα σε αυτά που εκπέμπονται από τις αποδεδειγμένα ασφαλείς συσκευές LASER και RF.
 • Η θεραπεία miraDry χρησιμοποιεί επαναστατικό σύστημα τοπικής αναισθησίας, που κάνει την διαδικασία ανώδυνη, ασφαλή, σύντομη και άκρως αποτελεσματική.

Πρωτοποριακή τεχνολογία miraWave

Στις μασχάλες, εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες (αδένες υπεύθυνοι για τον ιδρώτα και την κακοσμία αντίστοιχα) και τριχοθυλάκια βρίσκονται σε υψηλή πυκνότητα και ποικίλο βάθος στην περιοχή επαφής του κυρίως δέρματος και του λιπώδους ιστού. Για την μόνιμη εξουδετέρωση των ιδρωτοποιών αδένων απαιτείται θερμοκρασία άνω των 60° C σε όλο τον όγκο της περιοχής-στόχου. Η τεχνολογία miraWave παρέχει ενέργεια μόνο στην περιοχή όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, επιτρέποντας τη θερμόλυσή τους με ελεγχόμενη ακρίβεια ανεξάρτητα από το πάχος του δέρματος. Παράλληλα επιτυγχάνει σημαντική μείωση της τριχοφυΐας, ανεξάρτητα χρώματος της τρίχας.

Δεν υπάρχει καμία άλλη τεχνολογία, που να εξουδετερώνει τους ιδρωτοποιούς αδένες και την τριχοφυΐα στις μασχάλες, δίνοντας μέγιστα αποτελέσματα μέσα σε 1 μόνο συνεδρία.

Πώς δρα η ενέργεια των μικροκυμάτων κατά την θεραπεία miraDry;

 

pic4

 

Η τεχνολογία miraWave μεταφέρει ενέργεια μικροκυμάτων 5,8 GHz. Η ενέργεια διοχετεύεται στην περιοχή επαφής τού κυρίως δέρματος και του λιπώδους ιστού και συγκεντρώνεται δημιουργώντας μια εστιακή θερμική ζώνη.

 • Σχεδόν όλοιοι ιδρωτοποιοί αδένες της μασχάλης, που παράγουν ιδρώτα και κακοσμία, βρίσκονται στην περιοχή επαφής κυρίως δέρματος-λιπώδους ιστού.
 • Η εστιασμένη θερμότητα είναι ανεξάρτητη από το πάχος και το χρώμα του δέρματος, καθώς και από το χρώμα των τριχών στις μασχάλες.

 

pic5

 

Η συνεχής υδροκεραμική ψύξη, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προστατεύει το κυρίως δέρμα, ενώ η θερμότητα συνεχίζει να εξαπλώνεται προς τα κάτω μέσα στην περιοχή όπου κατοικούν οι ιδρωτοποιοί αδένες.

 • Οι ιδρωτοποιοί αδένες που παράγουν ιδρώτα και κακοσμία στις μασχάλες, όπως και τα τριχοθυλάκια, καταστρέφονται στη ζώνη θερμότητας.